ajtozarnyitas
Ajtózár nyitás, zárszerelés, páncélszekrény nyitás, széfnyitás: +36 30 626 4991  
ajtózárnyitás
    SZOLGÁLTATÁSOK            ELÉRHETŐSÉG            REFERENCIÁK          FONTOS INFORMÁCIÓK, LINKEK
Páncélszekrény ajtózár nyitás, zárjavítás, zárcsere  
Hasznos információk páncélszekrény tulajdonosoknak
Páncélszekrény ajtózár nyitás, zárjavítás, zárcsere
Páncélszekrényt értékeink védelmében
Fali-, bútor-, vagy padlószéfet válasszunk?
Páncélszekrény és ami mögötte van
Az optimális választás (méret, zártípus, biztonsági szint szempontjából)
Minősítések
Páncélszekrény, széf típusok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ugye egyetérthetünk abban, hogy legtöbben közölünk látott már olyan filmet, amiben páncélszekrények, sőt páncéltermek ajtaja nyílik ki. A filmek többségében ez szinte a másodperc tört része alatt meg is történik, azonban vannak ügyesebb filmrendezők, akik legalábbis megpróbálnak valamelyest közelebb kerülni a valósághoz, így igyekeznek érzékeltetni, hogy egy-egy berendezés akár több óra időbefektetés árán nyitható csak ki. Persze amikor a főhős a lángvágót próbálja bevetni az pedig már túlzás.

A valóság természetesen merőben más, mint a film, szerencsére. Megszámlálhatatlan típusú páncélszekrény került már piacra, ezáltal megvásárlásra is. Széles körű típusismeretre van szükség, mert az ügyfél érdeklődése esetén nem árt, ha benne bizalmat ébresztünk hozzáértésünkkel. Többnyire vészhelyzetek adódnak, pont akkor van szükség a berendezésben tárolt értékre, amikor az nem nyílik, így a páncélszekrény nyitásra relatív rövid időn belül van szükség. Az ismereteknek már fejben kell lenniük, mert nincs idő hosszas felkészülésre, ez akár hiteltelenné is tenné a szakembert. A tapasztalat megszerzésére, a felkészültségre hosszú évek tapasztalata szükséges.

Sérülésmentesen egy-egy magas műszaki felkészültségű páncélszekrény nem nyitható ki. Sokan nehezen értik meg, mert belegondolnak abba, hogy egy birtokukban lévő drága berendezéstől elvárható lenne, hogy nem hibásodik meg, de üzenem nekik, hogy a legdrágább autó motorjában is előbb-utóbb olajat kell cserélni. Kevés trükk létezik és az is inkább csak az olcsó, gyengébb minőségű széfek esetében.

Titkot talán senkinek sem árulok el, hogy egy páncélszekrény ajtózár nyitó szakember elengedhetetlen szerszáma a fúrógép. Az esetek nagy százalékában a nyitások úgy történnek, hogy a páncélszekrény újra működőképes állapotban áll a tulajdonos rendelkezésére.

Azt mindenképpen érdemes leszögezni, hogy kulcsvesztés, kódfelejtés esetén ne álljunk hozzá házilag a páncélszekrény nyitásnak. Kevés esély mutatkozik arra, hogy ez szakember segítsége nélkül sikerülhet, vagy ha mégis, akkor nagyobb kárt okozhatunk, mint egy szakember tette volna. Sokszor hallom azt a tulajdonosok részéről, hogy nagyon olcsón vette a berendezést és a szakszerű nyitása többe kerülne, mint a páncélszekrény értékeke, ezért azt mondja, hogy ő inkább szétvágja flex segítségével. Szinte kizárható, hogy a berendezésben tárolt érték (irat, útlevél, pénz stb.) ne károsodna ezáltal. Ezek után már kevéssé lehet megkérdőjelezni azt, hogy anyagilag hogyan is jártunk volna jobban. Eső után köpönyeg, ugye mindenki ismeri a mondást?!

 
   Főoldal  |  Elérhetőség