ajtozarnyitas
Ajtózár nyitás, zárszerelés, páncélszekrény nyitás, széfnyitás: +36 30 626 4991  
ajtózárnyitás
    SZOLGÁLTATÁSOK            ELÉRHETŐSÉG            REFERENCIÁK          FONTOS INFORMÁCIÓK, LINKEK
Fali-, bútor-, vagy padlószéfet válasszunk?  
Hasznos információk páncélszekrény tulajdonosoknak
Páncélszekrény ajtózár nyitás, zárjavítás, zárcsere
Páncélszekrényt értékeink védelmében
Fali-, bútor-, vagy padlószéfet válasszunk
Páncélszekrény és ami mögötte van
Az optimális választás (méret, zártípus, biztonsági szint szempontjából)
Minősítések
Páncélszekrény, széf típusok

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Fontos szempont, hogy a választott széf hány ponton záródik. Azt is érdemes megfontolni, hogy kulcsos, digitális számkombinációs vagy esetleg érintőképernyős számkombinációs terméket válasszunk. Az elektronikusokhoz kulcsot is kapunk, ami abban az esetben jön jól, ha elfelejtjük a kombinációt, lemerül az elem, vagy valamilyen elektronikai meghibásodás történik.

A fali széfek nyújtják a legbiztonságosabb tárolási megoldást értékeink számára, hiszen a falba vannak beépítve, ahonnan szinte kivehetetlenek. Beépítésük azonban költséges, és még a ház megépítésekor a legideálisabb telepíteni, hiszen betonágyba kell elhelyezni őket.
A padlószéfek jól rejthetők, szintén nagyon biztonságosak, hiszen már megtalálni sem egyszerű feladat az illetéktelenek számára. Hátrányuk abban a kényelmetlenségben rejlik, hogy térdelve, vagy ülve tudunk hozzájuk férni, ami nem a legkényelmesebb póz, de megszokható.
A bútorszéfek sok helyre beszerelhetőek, akár házilag, szakember segítsége nélkül is. Az általuk nyújtott biztonság nagyban függ attól is, hogy milyen anyagú bútorba, hogyan, és hova építjük be őket. Áruk kedvező, és további előnyük, hogy bármikor, (tehát az építkezéstől függetlenül) beszerelhetők.

A tűzbiztos szekrények további funkciója a hő elleni védelem. Különböző méretben kaphatók, dupla falú tűzálló anyagból, közte hőálló kitöltő anyaggal, 30, 60 vagy 120 perces tűzállósággal.

A tűzálló széf egy olyan széf, mely bizonyos fokú tűz elleni védelmet nyújt a tűz ellen különböző éghető dokumentumok, iratok vagy adattárolók számára. A tűzálló széfeket aszerint osztályozzák, hogy mennyi ideig képesek a belső térben egy bizonyos hőmérsékletet fenntartani. Az optimális hőmérsékletet a különböző tűzállóságú széfek 0,5 - 4 óráig tudják megtartani extrém körülmények között, ezután a bennük tárolt értékek roncsolódhatnak a magas hő miatt. A vegyianyag széfek vegyianyagok biztonságos tárolására szolgálnak, külsejük általában sárga színű. A számítógép széf vagy szerver széf a hardverek fizikai biztonságát garantálja, megvédi a számítógépeket az illetéktelen behatolásoktól és a tűztől is.

 
   Főoldal  |  Elérhetőség