ajtozarnyitas
Ajtózár nyitás, zárszerelés, páncélszekrény nyitás, széfnyitás: +36 30 626 4991  
ajtózárnyitás
    SZOLGÁLTATÁSOK            ELÉRHETŐSÉG            REFERENCIÁK          FONTOS INFORMÁCIÓK, LINKEK
Hasznos információk páncélszekrény tulajdonosoknak  
Hasznos információk páncélszekrény tulajdonosoknak
Páncélszekrény ajtózár nyitás, zárjavítás, zárcsere
Páncélszekrényt értékeink védelmében!
Fali-, bútor-, vagy padlószéfet válasszunk
Páncélszekrény és ami mögötte van
Az optimális választás (méret, zártípus, biztonsági szint szempontjából)
Minősítések
Páncélszekrény, széf típusok

 

 

 

 

A megvásárolt, beszerelt páncélszekrény, széf (bútorszéf, faliszéf, padlószéf esetén) beszerzésével, beszerelésével nem célszerű kérkedni, javasolt diszkréten kezelni, hiszen a benne tárolt értékek számunkra a legfontosabbak, ha más is tudomást szerez a létezéséről, akkor megkérdőjelezhető válik a valós szükségessége is.

Alapvető és feltétlenül elkerülendő hiba, hogy a páncélszekrényünk pótkulcsait, feledékenyebb felhasználók esetén a kódszámát a berendezés belsejében helyezzük el. Amikor az eredeti kulcsainkat nem találjuk, netán hosszabb szünet után kívánnánk újra használni a berendezést és a kódot elfelejtettük, a páncélszekrény zárva van és a benne tárolt tartalomhoz nem fogunk tudni hozzáférni.

A digitális számkombinációval működtethető páncélszekrényünk nyitásához szükséges kód kiválasztásakor törekedjünk arra, hogy a kód egy illetéktelen vagy éppen egy ismerős személy számára kevéssé nyilvánvaló legyen, úgymint például a születési dátumunk. A gondosan kiválasztott kódot próbáljuk meg fejben tartani, még véletlenül se mentsük el a telefonunk memóriájában. A berendezés használati útmutatója pontosan leírja az egyes funkciókhoz tartozó alapvető műveleteket, mint például az elemcsere, kód átállítás. A használat útmutatót szintén ne tároljuk a páncélszekrényen belül, mert amikor szükség lenne rá, akkor már késő, hiszen a berendezés ajtaja már zárt állapotban lesz.

Költözés, lakásfelújítás, átalakítás alkalmával páncélszekrényünk mozgatását célszerű szakemberre bízni többnyire a berendezés relatív súlyos mivolta miatt. Egy szakember a berendezés paramétereit figyelembe véve fogja megválasztani a mozgatás módját úgy, hogy minden valószínűség szerint sem lakásunk, sem pedig a páncélszekrény sem sérül meg.
 
   Főoldal  |  Elérhetőség